De alumni van LMIPA

Ivo Chundro

Van Aida, Alladin, We Will Rock You, The Wild Party, Joseph, Sister Act, en Rent –  Ivo Chundro was erin te zien. We stelden hem een aantal vragen om jullie een kijkje te geven in zijn leven!

Lees verder »

Ciro Meulens

Dansen in videoclips, dansen bij evenementen, entertainen op cruiseschepen en nu te zien in de Disney musical ‘Aladdin’ in Hamburg. Dit is het leven van Ciro Meulens en we stelden hem een aantal vragen om een kijkje in zijn leven te krijgen!

Lees verder »

Jurre Geluk

Van verschillende musicals, fondsenwerving tot presenteren bij 101.TV: neem een kijkje in het leven van Jurre Geluk na Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lees hier hoe hij de opleiding heeft ervaren en wat hij jou zou willen meegeven!

Lees verder »

Jesse-Li van Ouwerkerk

Fotoshoots, dansklussen, modeshows en commercials zijn helemaal in het straatje van Jesse-Li! We stelden haar een aantal vragen om te laten zien hoe het leven van een LMIPA-alumna eruit kan zien! 

Lees verder »

Sharifa Smith

Sharifa Smith heeft na het afronden van onze Hbo-opleiding in New York, Londen en Hamburg gewerkt en gestudeerd. Daarnaast heeft zij als zangeres op een cruiseschip gewerkt. We stelden haar een aantal vragen om een kijkje te geven in haar leven na LMIPA!

Lees verder »

Jorge Antonio

Jorge is na het afronden van onze opleiding in een enorme rollercoaster gestapt, zo is hij de ene dag in Londen voor een videoclip en de andere dag in Duitsland voor een awardshow. We stelden hem een aantal vragen om een kijkje in zijn leven te geven! 

Lees verder »

Leon de Graaf

Na de musicals Billy Elliot, Evita, Footloose, A Chorus Line en Grand Hotel – speelt Leon nu in Aladdin in Hamburg. Vanaf dag 1 had hij een doel bij ons op de opleiding. Lees hier zijn verhaal!

Lees verder »

Lisa Michels

Lisa Michels (1989) is bekend van Shownieuws op SBS6, K3 Zoekt K3 & Miss Nederland en heeft een succesvol eigen YouTube kanaal. Als zangeres, danseres, presentatrice en model bundelt Lisa haar passie en professionaliteit. Zij heeft bij ons de Vooropleiding en Hbo-opleiding gevolgd. Wij stelden haar een aantal vragen om te laten zien hoe het leven na LMIPA kan zijn!

Lees verder »

Kim Beemsterboer

Kim is naar Zweden verhuisd om daar een Master in Music Drama te volgen aan Högskolan för Scen och Musik. Ze heeft meegespeeld in de musical Merrily We Roll Along en ze was te zien als zangeres bij het ICVT Congres in Stockholm. Lees hier meer over het leven Kim!

Lees verder »

Demi de Jong

Demi de Jong heeft beide hbo-bacheloropleidingen bij LMIPA afgerond en is vervolgens bij ons aan de slag gegaan als docent. Wij stelden haar een aantal vragen om te laten zien hoe het leven na LMIPA kan zijn, lees hier meer!

Lees verder »