Marthas Dans Klas in Rotterdam!

Lijkt het je leuk om alvast kennis te maken met dans, acteren en zang? Dan is de Marthas Dans Klas een goede start! Voor kinderen uit groep 1 & 2 is er een ADMV les te volgen en voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 een PTMD les. Speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8, die interesse hebben in doorstroom naar de Vooropleiding, hebben we een Opstapklas en tot slot voor leerlingen van het Voortgezet onderwijs een Marthas Hiphop Plus Klas! Iedereen is welkom dus schrijf je snel in!

Inschrijven voor het volgende lesjaar (2023-2024) is mogelijk via het online inschrijfformulier. De lessen starten in de week van 4 september 2023. Proeflessen zijn vanaf die week weer voor iedereen te volgen!

Woensdag 16.00-17.00 uur
ADMV 4/5 jaar

Woensdag 15.00-17.00 uur
Opstapklas Ballet/Ptmd/Daz Gr. 6,7,8

Woensdag 16.00-17.00 uur
PTMD gr 6,7,8

Woensdag 16.00-17.00 uur
PTMD gr 3,4,5 

De dansstijlen uitgelegd

Lucia Marthas recreatie Marthas Klassen Rotterdam

Inschrijven

  • Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.
  • Proeflessen zijn toegankelijk  vanaf maandag 4 september 2023! Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officieel in.
  • Is het dansseizoen al begonnen? Stroom dan later in en betaal naar rato.
  • Bij volledige inschrijving is de 1e les altijd een gratis proefles! Besluit je na de proefles te blijven dan geldt onderstaande;
  • Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

Proefles

Kom je voor een gratis proefles? Schrijf je dan hier in! Let op: Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officiëel in. Iedereen heeft 1 gratis proefles per seizoen

Locatie

Prinsenlaan 82
3066 KA Rotterdam