Marthas Dans Klas in Den Haag

Lijkt het je leuk om alvast 1 uur per week kennis te maken met dans, acteren en zang? Dan is de Marthas Dans Klas een goede start! Voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 en ook voor jongeren op het Voortgezet Onderwijs is er een PTMD les ingeroosterd. PTMD staat voor PopTheaterMusicalDans en dit is een dansstijl die door Lucia Marthas Institute for Performing Arts is ontwikkeld. Bij PTMD worden de verschillende dansvormen van Pop, Theater en Musical bij elkaar gebracht. Iedereen is welkom dus schrijf je snel in!

Inschrijven voor het volgende lesjaar (2022-2023) is nú weer mogelijk 🙂 De lessen starten in de week van 5 september 2022. Proeflessen zijn vanaf die week weer voor iedereen te volgen!

Woensdag 15.00-16.00 uur
Marthas Dans Klas PTMD – Groep 3/4/5

Woensdag 16.00-17.00 uur
Marthas Dans Klas PTMD – Groep 6/7/8

Woensdag 18.00-19.00 uur
Marthas Dans Klas PTMD – Voortgezet Onderwijs

De dansstijlen uitgelegd

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Na inschrijving is de 1e les altijd een gratis proefles! Besluit je na de proefles te blijven dan geldt onderstaande;

Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

Besluit je na de proefles niet te blijven dan vervalt de inschrijving automatisch na een opzegging per mail.

Marthas Online

Thuis of op kantoor meetrainen? Ook dat kan! Kijk op het rooster naar de lessen die we online aanbieden en geef je snel op via het inschrijfformulier.

Locatie

Klaverstraat 7
2565 BT Den Haag