Master Operationeel Leiderschap in Performing Arts

Omvang: 60 ECTS
Aanbiedingsvorm: Deeltijd

Extra instroommoment!

Duur: 2 jaar
Start: september 2024
Locatie: Amsterdam (gedeeltelijk online)
Aanmelden kan tot: maandag 8 april 2024
Toelatingsgesprekken vinden plaats op: maandag 22 april 2024
Inschrijfdatum deadline: woensdag 1 mei 2024


Inschrijvingen voor Master OLPA geopend

Heb jij ambitie om je verder te ontwikkelen als leidinggevende in het Performing Arts werkveld en wil je jouw talent verduurzamen? Meld je dan aan voor de Master Operationeel Leiderschap in Performing Arts! We bieden een extra instroommoment vanaf september 2024 


Waarom master OLPA?

In de master OLPA ontwikkel je je als leidinggevende binnen de performing arts. Of het nou achter de schermen is in het theater, of als leidinggevende in het performing arts onderwijs, jij brengt het team en het resultaat verder. Je leert effectief sturing en begeleiding geven aan de professionals die op het podium of voor de klas staan. Jouw eigen ervaring in het vakgebied leer je gebruiken in het analyseren van de kwaliteit van een voorstelling, performance of lesaanbod. De master biedt jou daarvoor deze modules:


Het onderwijs

De modules worden gegeven door inspirerende docenten van binnen en buiten het performing arts domein. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van gastsprekers uit het werkveld. Binnen de master werk je intensief samen met collegastudenten in een community of learners. Face to face en online onderwijs worden afgewisseld en dat maakt het mogelijk om deze master te combineren met een baan.


Het werkveld voor de afgestudeerde

Als afgestudeerde van de master OLPA ben jij dé persoon om de regisseur van een productie of de directeur van de educatieve instelling te ondersteunen. Je bent operationeel leidinggevende binnen een lopende productie of onderwijsprogramma. Door jouw zicht op de kwaliteit in combinatie met oog voor de mensen weet jij wat er nodig is om resultaat te boeken en te behouden. Zakt de kwaliteit van een voorstelling of onderwijsprogramma na een tijdje in? Jij onderzoekt, bedenkt effectieve interventies én zorgt dat deze doorgevoerd worden.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

020 – 676 1370
master@luciamarthas.nl

Aanmelden master

Aanmelden  voor de master kan via onderstaande aanmeldknop.