FITSZ KIDS

FITSZ KIDS staat voor je fit swingen en zingen door en met kinderen. De FITSZ KIDS zijn talentkinderen/-jongeren tussen de 12 en 14 jaar die speciaal voor FITSZ KIDS zijn samengebracht om de kinderen in het primaire onderwijs positief en actief te laten starten met hun dag of week. 

Ieder kwartaal wordt er een nieuw liedje uitgebracht waarmee docenten aan de slag kunnen met hun leerlingen. Bij ieder liedje hoort een lesbrief met instructies om alle bewegingen makkelijk aan te leren. Daarnaast worden er per onderdeel van het liedje tutorials uitgebracht zodat iedereen ook thuis aan de slag kan!

De nummers van FITSZ KIDS  zijn te vinden op o.a. YouTube, Spotify en Instagram

Download HoiHallo
Download Stap voor Stap
Download Geweldig Nieuwjaar
Download Wereldstep
Download JIBBEN

HoiHallo is bedoeld om leerlingen een nieuwe groet aan te bieden, in plaats van een hand, en om hen bewust te maken van de anderhalve meter regel. De beweging zoals te zien in het dansje komt voort uit de Nederlandse gebarentaal.

Stap voor Stap is bedoeld als warming-up van de dag of voor bijvoorbeeld bij een weekopening of -afsluiting.

Geweldig Nieuwjaar is in opdracht van Fjuze en de Gemeente Amsterdam geschreven om iedereen een vrolijk, gezond, feestelijk en uiteraard Geweldig Nieuwjaar te wensen!

De Wereldstep neemt je mee naar alle verschillende dansstijlen van de verschillende werelddelen.

JIBBEN is een aanstekelijk nummer om er voor te zorgen dat iedereen altijd en overal kan bewegen. Dansen, sport of spel, alles is gezond en leuk!

FITSZ KIDS CLUB

De FITSZ KIDS club is een nieuw initiatief en bedoelt voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 van de basisschool. Iedere zondag zijn er Fitsz Kidslessen en kun je leren hoe je een echte ‘Fitszie’ wordt! Daarnaast zal de club ook een online omgeving starten en regelmatig leuke dingen organiseren.

Als zingen en dansen jouw passies zijn dan is de FITSZ KIDS Club echt iets voor jou! Wordt een Fitszie en heel misschien wordt je uiteindelijk een echte Fitsz Kid!