Marthas Dans Klassen en Marthas Plus Klassen in Groningen!

Marthas Dans Klas

1 uurs lessen

Kom bij ons lessen volgen in PopTheatreMusicalDance™ (PTMD), Ballet, Hiphop,  Marthas Energie Dans Training (MEDT) en Tap. Voor de allerkleinsten van 3 t/m 5 jaar is er Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).

Alle Marthas Dans Klassen vanaf groep 3 t/m de bovenbouw doen aan het einde van het jaar mee aan de Eindpresentatie.


Marthas Plus Klassen

3 uurs lessen

Wil je wat intensiever trainen en ben je nieuwsgierig of de Vooropleiding iets voor jou zou zijn? Dan zijn de Marthas Plus Klassen zeer geschikt ter oriëntatie. We bieden de volgende pakketten aan in Groningen:

  • Marthas Dans Plus Klas
    PTMD, DAZ (Dans, Acteren & Zang), Ballet
    (3 uurs lessen vanaf groep 5)

Elke week volg je een lespakket van drie uur in Ballet, DAZ en PopTheatreMusicalDance™ (PTMD) op woensdag of zaterdag. Je sluit het cursusjaar af met een optreden tijdens de Eindpresentatie. De Marthas Dans Plus Klas bieden we aan kinderen aan vanaf groep 5 t/m de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Het is ook mogelijk om je lespakket uit te breiden. Kijk hiervoor op het rooster. Zo kun je je goed ontwikkelen en je oriënteren op een eventuele professionele dansopleiding.

De dansstijlen uitgelegd

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

10 ritten kaart

Wel zin om te dansen maar niet in de gelegenheid om dit iedere week in te plannen? Kies dan voor de 10-rittenkaart!

Locatie

Akkerstraat 99
9717 KZ Groningen