Marthas Dans Klassen en Marthas Plus Klassen in Groningen!


De Marthas Dans Plus Klassen (meer-uurs lessen) en de Marthas Dans Klassen (1-uurs lessen) vanaf zaterdag 31 augustus 2024! Ben je nog niet ingeschreven? 
Doe dat dan meteen!

Proeflessen zijn vanaf 31 augustus weer gratis toegankelijk voor iedereen!

Marthas Dans Klas

1 uurs lessen

Kom bij ons lessen volgen in PopTheatreMusicalDance™ (PTMD), Ballet, Hiphop,  Marthas Energie Dans Training (MEDT) en Tap. Voor de allerkleinsten van 3 t/m 5 jaar is er Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).

Alle Marthas Dans Klassen vanaf groep 3 t/m de bovenbouw doen aan het einde van het jaar mee aan de Eindpresentatie.


Marthas Plus Klassen

3 uurs lessen

Wil je wat intensiever trainen en ben je nieuwsgierig of de Vooropleiding iets voor jou zou zijn? Dan zijn de Marthas Plus Klassen zeer geschikt ter oriëntatie. We bieden de volgende pakketten aan in Groningen:

  • Marthas Dans Plus Klas 
    PTMD, DAZ (Dans, Acteren & Zang), Ballet
    (3 uurs lessen vanaf groep 5)

Elke week volg je een lespakket van drie uur in Ballet, DAZ en PopTheatreMusicalDance™ (PTMD) op woensdag of zaterdag. Je sluit het cursusjaar af met een optreden tijdens de Eindpresentatie. De Marthas Dans Plus Klas bieden we aan kinderen aan vanaf groep 3 t/m de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Het is ook mogelijk om je lespakket uit te breiden. Kijk hiervoor op het rooster. Zo kun je je goed ontwikkelen en je oriënteren op een eventuele professionele dansopleiding.


Marthas Opstapklas

Heb je ambitie om naar de vooropleiding door te stromen? Meld je dan aan voor de opstapklas en wordt klaargestoomd voor de audities. Geen garantie dat je wordt aangenomen voor onze vooropleiding maar wel goed voorbereid de audities in!

De dansstijlen uitgelegd

Inschrijven

  • Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.
  • Proeflessen zijn gratis toegankelijk  vanaf 31 augustus 2024! Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officieel in.
  • Is het dansseizoen al begonnen? Stroom dan later in en betaal naar rato.
  • Bij volledige inschrijving is de 1e les altijd een gratis proefles! Besluit je na de proefles te blijven dan geldt onderstaande;
  • Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

Proefles

Kom je voor een gratis proefles? Schrijf je dan hier in! Let op: Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officiëel in. Iedereen heeft 1 gratis proefles per seizoen

10 ritten kaart

Wel zin om te dansen maar niet in de gelegenheid om dit iedere week in te plannen? Kies dan voor de 10-rittenkaart! (Alleen voor volwassenen!)

Locatie

Zernikeplein 7
9747 AS Groningen