Zanglessen

Waarom zingen?

Niets is zo leuk en ontspannend als samen zingen. Je leert hoe je met je stem kunt omgaan én het ontwikkelt je muzikale gehoor.

Altijd al willen zingen? Neem dan deel aan de groepslessen bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam!

Zanglessen voor jong en oud

Onze zanglessen geven we als 1-uurslessen aan jeugd en volwassenen in Amsterdam (Marthas Dans Klas). Daarnaast bieden we het voor de jeugd ook aan binnen de Marthas Musical Plus Klas.

Marthas Musical Plus Klas Amsterdam

Bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts bieden we, naast de 1-uurs lessen ook de Marthas Plus Klas pakketlessen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Marthas Musical Plus Klas.

Bij de Marthas Musical Plus Klas heb je wekelijks 3 lesuren (basisschool Groep 5 t/m Voortgezet Onderwijs Klas 6) achter elkaar les in de vakken PTMD, Acteren en Zang.

De Marthas Plus Klassen zijn geschikt voor kinderen en jongeren die intensiever willen dansen en/of voor kinderen en jongeren die wellicht een overstap naar de Vooropleiding overwegen. (Let op: Op onze Vooropleidingen wordt je alleen aangenomen na het positief afleggen van een auditie.)

Bekijk het rooster en schrijf je in!

Bekijk hiernaast het rooster voor de juiste tijd en locatie en schrijf je snel in voor de lessen in Amsterdam of Groningen!