LMIPA richt zich op het drieluik van de Performing Arts: dans, acteren en zang.

Hbo

LMIPA biedt in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen de opleidingen Hbo-Bachelor Dans, Hbo-Bachelor Docent Dans en Hbo-Ad Dans aan. Deze opleidingen leiden op tot podiumkunstenaar en dansdocent binnen het werkveld van de performing arts. Je kunt de opleidingen volgen op onze vestigingen in Amsterdam en Groningen.


Mbo

Binnen onze afdeling Mbo bieden wij in samenwerking met het Noorderpoort de opleiding Mbo Danser. Deze driejarige opleiding is een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) opleiding niveau 4. Deze is te volgen in Amsterdam en Groningen.


Vooropleiding

Iemand die van dans zijn beroep wil maken moet vroeg beginnen. Daarom hebben wij een grote Vooropleiding. Hier bereiden we basisschoolleerlingen en leerlingen in het voortgezet onderwijs voor op eventuele voortzetting op Mbo- of Hbo-niveau. Wij hebben verschillende trajecten in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Den Haag.


Master OLPA

In de master OLPA ontwikkel je je als leidinggevende binnen de performing arts. Of het nou achter de schermen is in het theater, of als leidinggevende in het performing arts onderwijs, jij brengt het team en het resultaat verder. 

Hbo

Vooropleiding

Master OLPA