Marthas Dans Klassen en Marthas Dans Plus Klassen in Amsterdam!

De Marthas Dans Plus Klassen (meer-uurs lessen) en de Marthas Dans Klassen (1-uurs lessen) starten vanaf zaterdag 31 augustus 2024! Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan meteen!

Proeflessen zijn vanaf 31 augustus weer gratis toegankelijk voor iedereen!

Marthas Dans Klas

1 uurs lessen

Voor de jeugd bieden wij PopTheatreMusicalDance™ (PTMD), Hiphop en DansenActerenZingen en Marthas Tiktok. Volwassenen kunnen naast PTMD ook kiezen voor, HipHop, Marthas Energie Training, Latin Solo Dance. Voor de kleinsten van 3 t/m 5 jaar is er Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV) en voor de allerkleinsten van 2 en 3 jaar is er een Ouder/Kind les.


Marthas Plus Klassen

2 of 3 uurs lessen

Wil je wat intensiever trainen en wil je kennismaken met meerdere dansstijlen? Dan zijn de Marthas Plus Klassen zeer geschikt ter oriëntatie. We bieden de volgende pakketten aan in Amsterdam:

 • Marthas Dans Plus Klas
  PTMD, DAZ (Dans, Acteren & Zang), Ballet
  (2 uurs lessen voor groep 3 & 4, 3 uurs lessen vanaf groep 5)
 • Marthas Musical Plus Klas
  PTMD, Zang, Acteren
  (3 uurs lessen vanaf groep 6)
 • Marthas Hiphop Plus Klas
  Hiphop technieken, Choreografie & Freestyle
  (2 uurs lessen vanaf voortgezet onderwijs)
 • FITSZKIDS CLUB
  Dansen, acteren, zingen
  (2 uurs lessen vanaf groep 3)

Het is ook mogelijk om je lespakket uit te breiden. Kijk hiervoor op het rooster. Zo kun je je goed ontwikkelen en je oriënteren op een eventuele professionele dansopleiding.


Marthas Opstapklas

Heb je ambitie om naar de vooropleiding door te stromen? Meld je dan aan voor de opstapklas en wordt klaargestoomd voor de audities. Geen garantie dat je wordt aangenomen voor onze vooropleiding maar wel goed voorbereid de audities in!

De dansstijlen uitgelegd

Inschrijven

 • Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.
 • Proeflessen zijn gratis toegankelijk  vanaf 31 augustus 2024! Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officieel in.
 • Is het dansseizoen al begonnen? Stroom dan later in en betaal naar rato.
 • Bij volledige inschrijving is de 1e les altijd een gratis proefles! Besluit je na de proefles te blijven dan geldt onderstaande;
 • Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

Proefles

Kom je voor een gratis proefles? Schrijf je dan hier in! Let op: Besluit je na de proefles te blijven? Schrijf je dan officiëel in. Iedereen heeft 1 gratis proefles per seizoen

10 ritten kaart

Wel zin om te dansen maar niet in de gelegenheid om dit iedere week in te plannen? Kies dan voor de 10-rittenkaart! (Alleen voor volwassenen!)

Locatie

Rustenburgerstraat 436
1072 HK Amsterdam

Gabriel Metsustraat 7
1071 DZ Amsterdam