Dans, Acteren en Zang

Wat is DAZ?

Bij Dans, Acteren en Zang (DAZ) maken de leerlingen aan de hand van musicalrepertoire kennis met het drieluik van Performing Arts: Dans, Acteren en Zang.

Zijn er ook losse lessen DAZ te vinden in het rooster?

Wij hebben er voor gekozen om de DAZ-lessen alleen aan te bieden in de pakketles Marthas Dans Plus Klas.

Marthas Dans Plus Klas

Bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts bieden we, naast de 1-uurs lessen ook de Marthas Plus Klas pakketlessen. Eén van de drie pakketlessen is de Marthas Dans Plus Klas. Bij dit pakket heb je wekelijks 2 lesuren (Groep 3 en 4) of 3 lesuren (basisschool Groep 5 t/m Voortgezet Onderwijs Klas 6) achter elkaar les in de vakken PTMD, Ballet en DAZ. De Plus Klassen zijn geschikt voor kinderen en jongeren die intensiever willen dansen en/of voor kinderen en jongeren die wellicht een overstap naar de Vooropleiding overwegen. (Let op: Voor onze Vooropleidingen word je alleen aangenomen na het positief afleggen van een auditie.)

Wanneer zijn deze lessen?

Voor basisschoolleerlingen zijn de Marthas Dans Plus Klassen allemaal op woensdagmiddag. Voor leerlingen uit het Voortgezet onderwijs zijn deze lessen allemaal op zaterdagochtend.

Bekijk het rooster en schrijf je in

Bekijk hiernaast het rooster voor de juiste tijd en locatie en schrijf je snel in voor de lessen in Amsterdam of Groningen! Er zijn ook Opstapklassen in Den Haag en Rotterdam.

Amsterdam