Geen professionele ambities maar wel veel plezier in dansen en zingen? Kom dan naar onze recreatie lessen!

Marthas Klassen Amsterdam

Op onze locatie aan de Rustenburgerstraat of Gabriel Metsustraat kun je terecht voor o.a. PopTheaterMusicalDans™, Ballet, Hiphop, Tap, Latin Dance, Zanglessen, Marthas Musical Klas en Marthas Energie Training. Voor de allerkleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV)


Marthas Klassen Groningen

Op onze locatie aan het Zernikeplein 7 kun je terecht voor o.a. PopTheaterMusicalDans™, Ballet, Tap, Hip Hop en Marthas Energy Dance Training. Voor de allerkleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).


Marthas Klas Rotterdam

Op onze locatie aan de Prinsenlaan 82 in Rotterdam bieden wij PopTheaterMusicalDans aan en Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV) voor de allerkleinsten.


Marthas Klas Den Haag

Op onze locatie aan de Klaverstraat 7 in Den Haag bieden wij PopTheaterMusicalDans aan voor Primair onderwijs en voor Voortgezet Onderwijs.


FITSZ KIDS Club

De FITSZ KIDS lessen op zondag zijn een groot succes! Wil jouw kind een Fitszie worden en daarmee lid van de FITSZ KIDS Club? Zingen en dansen als een Fitszie en heel misschien wel uitgroeien tot een echte FITSZ KID? Dat kan!