Geen professionele ambities maar wel veel plezier in dansen en zingen? Kom dan naar onze recreatie lessen!

Marthas Klassen Amsterdam

Op onze locatie aan de Rustenburgerstraat of Gabriel Metsustraat kun je terecht voor o.a. PopTheatreMusicalDance™, Ballet, Hiphop, Tap, Latin Solo Dance, DansenActerenZingen, Marthas Musical Klas en Marthas Energie Training. Voor de kleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV) en voor de allerkleinsten is er een Ouder/Kind les.


Marthas Klassen Groningen

Op onze locatie aan het Zernikeplein 7 kun je terecht voor o.a. PopTheatreMusicalDance™, Ballet, Tap, Hip Hop en Marthas Energy Dance Training. Voor de allerkleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).


Marthas Klas Rotterdam

Op onze locatie aan de Prinsenlaan 82 in Rotterdam bieden wij PopTheatreMusicalDance™ aan, Hiphop lessen en voor de allerkleinsten Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).


Marthas Klas Den Haag

Op onze locatie aan de Klaverstraat 7 in Den Haag bieden wij PopTheatreMusicalDance™ aan voor Primair onderwijs en voor Voortgezet Onderwijs.


FITSZ KIDS Club

De FITSZ KIDS lessen op zaterdag zijn een groot succes! Wil jouw kind een Fitszie worden en daarmee lid van de FITSZ KIDS Club? Zingen en dansen als een Fitszie en heel misschien wel uitgroeien tot een echte FITSZ KID? Dat kan!