PTMD

Wat is PTMD?

PTMD staat voor PopTheatreMusicalDance™ en dit is een dansstijl die door Lucia Marthas Institute for Performing Arts is ontwikkeld. Bij PTMD worden de verschillende dansvormen van Pop, Theater en Musical bij elkaar gebracht.

Waarom PTMD?

PopTheatreMusicalDance™ is ontwikkeld om jong en oud de diversiteit van dans in één les aan te kunnen bieden.

PTMD voor jong en oud

Onze PTMD lessen geven we als 1-uurslessen aan jeugd en volwassenen (Marthas Dans Klas). Daarnaast bieden we het voor de jeugd ook aan binnen de Marthas Dans Plus Klas en de Marthas Musical Plus Klas.

Marthas Dans Plus Klas en Marthas Musical Plus Klas

Bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts bieden we, naast de 1-uurs lessen ook de Marthas Plus Klas pakketlessen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Marthas Dans Plus Klas en de Marthas Musical Plus Klas.

Bij de Marthas Dans Plus Klas heb je wekelijks 2 lesuren (Groep 3 en 4) of 3 lesuren (basisschool Groep 5 t/m Voortgezet Onderwijs Klas 6) achter elkaar les in de vakken PTMD, Ballet en DAZ.
Bij de Marthas Musical Plus Klas heb je wekelijks 3 lesuren (basisschool Groep 5 t/m Voortgezet Onderwijs Klas 6) achter elkaar les in de vakken PTMD, Acteren en Zang.

De Plus Klassen zijn geschikt voor kinderen en jongeren die intensiever willen dansen en/of voor kinderen en jongeren die wellicht een overstap naar de Vooropleiding overwegen. (Let op: Voor onze Vooropleidingen word je alleen aangenomen na het positief afleggen van een auditie.)

Bekijk het rooster en schrijf je in!

Bekijk hiernaast het rooster voor de juiste tijd en locatie en schrijf je snel in voor de lessen in Amsterdam of Groningen! Er zijn ook lessen in Den Haag en Rotterdam.

Amsterdam