Theatre Latin Standard Dance

Even op een andere manier sporten?
(In Amsterdam of via Marthas Online)

Zijn jouw doelen: afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren en/of een uurtje gezelligheid en feest? Dan is Theatre Latin Standard Dance (TLSD) bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts echt iets voor jou! Party, dansen en zweten zijn de 3 kernwoorden van TLSD!

Vrolijk in shape!

Latin in combinatie met een workout en choreo is niet alleen heel leuk maar ook zeer effectief. De ideale manier om vrolijk in shape te komen en te blijven. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijg en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Theatre Latin Standard Dance!

TLSD groepslessen voor (jong) volwassenen

De TLSD lessen zijn bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts te volgen op woensdagavond. Van 18.30-19.30 voor gevorderden en van 19.45-20.45 voor beginners/half-gevorderden.

Ook losse Theatre Latin Standard Dance lessen mogelijk

Zeer aantrekkelijk is dat je bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts gebruik kunt maken van de 10- rittenkaart. Met deze 10-rittenkaart ben je vrij om zelf te bepalen wanneer je welke les komt volgen. Zet je ze allemaal in op de lessen TLSD? Ook dat is uiteraard geen probleem. Met de 10-rittenkaart kun je er echter ook voor kiezen om een keer 1 van onze andere lessen uit te proberen.

Bekijk het rooster en schrijf je in

Bekijk hiernaast het rooster voor de juiste tijd en locatie en schrijf je snel in voor de TLSD lessen in Amsterdam!