Hiphop

Wat is HipHop dans?

Sinds de komst van HipHop hebben jongeren de dansstijl massaal omarmd, maar wat is HipHop dansen nou precies?

HipHop is een hele populaire dansstijl van dit moment voor zowel jongens als meisjes. Door YouTube en tv-programma’s als Dance Dance Dance, Holland’s Got Talent, AVRO Junior Dance, etc. is het animo voor deze dansstijl de laatste jaren enorm gestegen.

Wat HipHop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan zijn eigen versie van HipHop dans creëren. De dansstijl blijft zich ook nog steeds ontwikkelen en is de basis voor de substijlen: popping, locking, waving, housing, breakdancing, wacking, krumping, bonebreaking en new style.

HipHop dansles op de nieuwste tracks en met de nieuwste choreo’s

In onze HipHop lessen maken we gebruik van de laatste trends uit de urban danswereld! Ook de laatste hits en meest vette tracks voor de choreo’s zul je bij ons allemaal horen!

HipHop lessen voor jong en oud

Bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts geven we HipHop dansles in alle niveaus en aan alle leeftijden (groep 5 t/m volwassenen). Kijk op het rooster om te zien wanneer er les is voor jou!

Marthas HipHop Plus Klas

Naast de 1 uur durende lessen bieden we voor HipHop ook de  “Marthas HipHop Plus Klas” pakketles aan. Als je hier voor kiest dan krijg je wekelijks 2 lesuren achter elkaar HipHoples waarin er dieper wordt ingegaan op de HipHop technieken, de choreografieën en het freestylen. De Marthas HipHop Plus Klas is op vrijdag van 17.15-19.15 voor groep 6, 7 en 8 en van 17.30-19.30 voor Voortgezet Onderwijs klas 1, 2 en 3.

Bekijk het rooster en schrijf je in

Bekijk hiernaast het rooster voor de juiste tijd en locatie en schrijf je snel in voor de lessen in Amsterdam of Groningen! Er zijn ook Plus Klas-lessen in Rotterdam.

Amsterdam