Wel zin om te dansen maar niet in de gelegenheid om dit iedere week in te plannen? Kies dan voor de 10-rittenkaart!

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Proeflessen zijn weer toegankelijk voor iedereen vanaf maandag 4 september 2023!

Na inschrijving is de 1e les altijd een gratis proefles! Besluit je na de proefles te blijven dan geldt onderstaande;

Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Bij het betalen in een keer geldt een korting. Je schrijft je in voor een heel jaar, tussentijds opzeggen is NIET mogelijk.

Besluit je na de proefles niet te blijven dan vervalt de inschrijving automatisch na een opzegging per mail.

10 ritten kaart

Wel zin om te dansen maar niet in de gelegenheid om dit iedere week in te plannen? Kies dan voor de 10-rittenkaart! (Alleen voor volwassenen!)

Locatie

Rustenburgerstraat 436
1072 HK Amsterdam

Gabriel Metsustraat 7
1071 DZ Amsterdam

Kosten Marthas Dansklassen

Het is onze missie om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht sociaal-culturele achtergrond. Voor minder draagkrachtige gezinnen hebben we daarom samenwerkingen met onderstaande fondsen voor hulp of ondersteuning.

JeugdFondsSportenCultuur
Stichting Leergeld
Samen voor alle kinderen

Daarnaast zijn er, verschillend per gemeente, soms ook nog andere fondsen beschikbaar. Informeer hiervoor bij uw eigen gemeente.

Marthas Talent Foundation

Wanneer u bij bovenstaande fondsen een aanvraag hebt gedaan, maar deze niet  (volledig) toegekend is dan biedt Marthas Talent Foundation ook mogelijkheden.