Kim Beemsterboer

Plezier staat centraal voor Kim Beemsterboer. Die passie is dan ook terug te zien in haar carrière! Wij stelden haar een aantal vragen om jullie een tipje van de sluier te geven over het leven van een LMIPA-alumnus.

Wat ben je na het volgen van LMIPA gaan doen?

Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd aan de opleidingen Hbo-Bachelor Dans en Hbo-Bachelor Docent Dans heb ik eerst een jaar op Bonaire als dansdocent gewerkt. Daarna ben ik naar Zweden verhuisd om daar een masteropleiding Music Drama te volgen aan Högskolan för Scen och Musik. Tijdens deze opleiding speelde ik in de musical Merrily We Roll Along en was ik zangeres bij het ICVT Congres in Stockholm. Als alles volgens plan gaat studeer ik in juni 2018 af.

Hoe ziet jouw leven er nu uit? 

Ik ga bijna dagelijks naar school om te repeteren, zangles te volgen en audities voor te bereiden. Daarnaast volg ik danslessen en probeer ik mijn Zweeds te verbeteren.

Hoe zou jij de opleidingen aan LMIPA omschrijven in vier woorden? 

Uitdagend, divers, discipline en passie.

Wat heeft het meeste indruk op je gemaakt tijdens je opleidingen?

Alle verschillende masterclasses die tijdens de opleidingen werden aangeboden, gegeven door mensen uit het werkveld. Ik vond het ontzettend inspirerend om hun ervaringen horen en tips & tricks van hen te krijgen.

Wat zou je willen meegeven aan nieuwe leerlingen/studenten?

Geniet van alle lessen die je krijgt aangeboden. Na school krijg je de kans niet meer om van zoveel goede docenten op hoog niveau per dag les te krijgen. En vergeet niet waarom je ooit begonnen bent met dansen: PLEZIER!