Inschrijven Marthas Klassen

Inschrijven voor de Marthas Klassen voor het seizoen 23-24 is niet meer mogelijk. Al onze leerlingen zijn vanaf nu druk bezig met de Eindpresentaties!

Op donderdag 13 juni zullen de Marthas Klassen van Rotterdam te zien zijn in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel. Op zondag 23 juni in de voorstelling van 14.30 zijn de Marthas Klassen van Groningen te zien in Martini Plaza in Groningen en op zondag 30 juni zijn de Marthas Klassen van Amsterdam incl. de ADMV kids te zien om 12.00 uur en alle Marthas Klassen behalve de ADMV kids nog een keer om 14.15 uur in het RAI Theater in Amsterdam! Wil je nog kaartjes kopen voor een voorstelling? KLIK HIER! voor Martini Plaza en de RAI. De voorstelling in het Isala Theater is al uitverkocht.

Op vrijdag 5 juli zijn de Marthas Klassen en de leerlingen van Dansplan te zien in de voorstelling op het Segbroek College. Meer informatie over de kaartverkoop van deze voorstelling volgt nog.

Vanaf maandag 12 juni kan iedereen zich hier weer inschrijven voor het nieuwe seizoen 24-25! Wees er snel bij en niet vergeten want VOL=VOL!