Docent Onderwijskunde (en beleidsmedewerker)

Ben jij onze nieuwe docent Onderwijskunde?

Wij zoeken een onderwijskunde docent voor onze studenten van de bacheloropleiding Docent Dans hbo 2 en 3. In het vak Onderwijskunde leren de studenten didactiek en het theoretische fundament van het ontwerpen en uitvoeren van onderwijs. Als docent inspireer je met je expertise en energieke persoonlijkheid onze studenten. Je stimuleert het leerproces en begeleidt bij het vertalen van onderwijskundige theorie naar de educatieve praktijk van dans- en kunstonderwijs. Je bent onderdeel van het theoriedocententeam en vernieuwt in samenwerking met dit team het curriculum.

• Praktische informatie:
Start aanstelling per september 2022.
Locatie: Amsterdam
Omvang aanstelling als docent: 26 lesweken, 3-4 uur per week.

Een uitbreiding van deze functie met taken als onderwijskundig beleidsmedewerker behoort tot de mogelijkheden.

Als onderwijskundig beleidsmedewerker ben je betrokken bij innovaties en onderwijsontwikkeling rondom de bestaande Vooropleiding Dans, Mbo Danser, Ad en Ba Dans, Ba Docent Dans en de master Operationeel leiderschap in performing arts. Ook ben je betrokken bij ontwikkeling van nieuwe opleidingsprogramma’s, accreditaties, het schrijven van beleidsdocumenten en protocollen en het waarborgen van de toets- en examenkwaliteit. Het betreft een hands-on functie waarin je zowel adviseert als ontwikkelt. Dit doe je in samenwerking met collega’s van het team Policy en Development.

• Praktische informatie:
Omvang van de aanstelling in overleg en afhankelijk van invulling takenpakket.
CAO Hoger onderwijs schaal 11.
Opleidingsniveau WO, bij voorkeur Onderwijskunde.
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als onderwijskundige.

Interesse?

Stuur je CV en een korte motivatiebrief voor 15 augustus naar vacature@luciamarthas.nl en cc aan olga@luciamarthas.nl Bij vragen kun je contact opnemen met Olga de Vries (Manager Policy), via mail of 06-30854982.