Geen professionele ambities maar wel veel plezier in zingen en dansen? Kom dan naar onze recreatie lessen!

Marthas Klassen Amsterdam

Op onze locatie aan de Rustenburgerstraat of Gabriel Metsustraat kun je terecht voor o.a. PopTheaterMusicalDans™, Ballet, Hiphop, Tap, Latin Dance, Zanglessen, Marthas Musical Klas en Marthas Energie Training. Voor de allerkleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV)


Marthas Klassen Groningen

Op onze locatie aan de Akkerstraat kun je terecht voor o.a. PopTheaterMusicalDans™, Ballet, Tap, Hip Hop en Marthas Energy Dance Training. Voor de allerkleinsten bieden wij Algemene Dansante Muzikale Vorming (ADMV).


Marthas Online

Thuis of op kantoor meetrainen? Vanaf maandag 23 november 2020 zijn we gestart met Marthas Online. Je hebt hierbij keuze uit het Energy Pakket (7 MET lessen per week) en het Totaal Pakket (7 MET lessen per week PLUS lessen in PTMD, Ballet, TLSD en Hiphop!). Kijk op het rooster naar de lessen die we online aanbieden en geef je snel op voor het pakket dat bij jou past!


FITSZ KIDS Club

Nieuw dit jaar zijn de FITSZ KIDS lessen op zondag! Wil jouw kind een Fitszie worden en daarmee lid van de FITSZ KIDS Club? Zingen en dansen als een Fitszie en heel misschien wel uitgroeien tot een echte FITSZ KID? Dat kan!