Update Coronavirus

Beste lezer,

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, graag uw aandacht voor het volgende. De Directie van LMIPA gaat uiteraard mee met de recente beslissing van het kabinet om het fysieke onderwijs stop te zetten. Concreet betekent dit dat vanaf zondagavond 15 maart 18:00 uur ons instituut voor alle onderwijsactiviteiten dicht gaat. Dit geldt voor al onze opleidingen: recreatie, oriëntatie, vooropleiding, het Mbo en het Hbo. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 28 april 2020, mits het kabinet anders beslist.

Wij gaan zo snel mogelijk over tot onderwijs op afstand. De verschillende opleidingen van LMIPA hebben even tijd nodig om online onderwijs op te starten. We verwachten dat dit in de loop van de week gaat lukken.

Het is constant zoeken naar de juiste balans, daarbij hebben we iedereen nodig en hopen op ieders begrip voor een situatie die nieuw is voor ons allemaal. Hieronder staat per opleiding beschreven welke besluiten er zijn genomen en wat we van studenten en leerlingen verwachten in deze uitzonderlijke situatie.

Wij wensen iedereen namens de directie en het gehele team heel veel sterkte!