EINDPRESENTATIE BLEND Rotterdam & Den Haag 15 juni 2023

BLEND staat voor diversiteit, een veelheid aan ingrediënten, en letterlijk: het mengen tot een harmonieus geheel.

Performing Knowledge speelt in BLEND een belangrijke rol. Dit komt tot uitdrukking in de diverse blokken, waarin een verweving van de Nederlandse- en wereldgeschiedenis en verschillende sociaal-culturele ontwikkelingen te zien zal zijn. Daarnaast zal er gefocust worden op legendarische podiumkunstenaars, en hun unieke betekenis voor de hedendaagse Performing Arts.

Alle afdelingen van LMIPA laten een veelvoud van stijlen en genres horen en zien: musical, show, zang, toneel, contemporary, urban, fusion; Een BLEND van alles wat de Performing Arts te bieden heeft!

De voorstellingen zijn gemaakt door een (inter)nationale BLEND van choreografen, regisseurs en arrangeurs. Deze BLEND wordt gevormd door docenten en alumni van LMIPA, samen met een select gezelschap van externe topchoreografen, zoals: Valarie Pettiford, Lloyd Culbreath, Anthony Burrell, Padraic Moyles en Laurent Flament.

Welke afdelingen zijn er te zien in welke voorstellingen?

Voorstelling 1: 15 juni 16.15-17.30 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag, aangevuld met de leerlingen van Highschool (Rotterdam) en Dansplan (Den Haag) en de recreatieafdelingen van Rotterdam en Den Haag.

Voorstelling 2: 15 juni 18.30-19.45 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag,  aangevuld met gastoptredens van het Mbo en Hbo Amsterdam.

Voorstelling 3: 15 juni 20.45-22.00 uur
Deze voorstelling is de BLEND van de vooropleidingen Rotterdam en Den Haag, aangevuld met gastoptredens van het Mbo en Hbo Amsterdam.

Kaarten kopen? Vanaf 22 mei 12.00 uur via isalatheater.nl of via 010-4586400