EINDPRESENTATIE BLEND Amsterdam 1 en 2 juli

BLEND staat voor diversiteit, een veelheid aan ingrediënten, en letterlijk: het mengen tot een harmonieus geheel.

Performing Knowledge speelt in BLEND een belangrijke rol. Dit komt tot uitdrukking in de diverse blokken, waarin een verweving van de Nederlandse- en wereldgeschiedenis en verschillende sociaal-culturele ontwikkelingen te zien zal zijn. Daarnaast zal er gefocust worden op legendarische podiumkunstenaars, en hun unieke betekenis voor de hedendaagse Performing Arts.

Alle afdelingen van LMIPA laten een veelvoud van stijlen en genres horen en zien: musical, show, zang, toneel, contemporary, urban, fusion; Een BLEND van alles wat de Performing Arts te bieden heeft!

De voorstellingen zijn gemaakt door een (inter)nationale BLEND van choreografen, regisseurs en arrangeurs. Deze BLEND wordt gevormd door docenten en alumni van LMIPA, samen met een select gezelschap van externe topchoreografen, zoals: Valarie Pettiford, Lloyd Culbreath, Anthony Burrell, Padraic Moyles en Laurent Flament.

Welke afdelingen zijn er te zien in welke voorstellingen?

GROEN is de BLEND van de gehele vooropleiding Primair Onderwijs (basisschool) en de VbbN Amsterdam. Tijdens deze voorstelling zullen er ook enkele gastoptredens te zien zijn van het Hbo en het Mbo.
Deze voorstelling is te zien op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli van 14.30-16.00 uur.

PAARS is de BLEND van het Mbo en de VbbM Amsterdam.
Deze voorstelling is te zien op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli van 17.00-18.30.

ORANJE is de BLEND van het Hbo en de VbbH Amsterdam.
Deze voorstelling is te zien op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli van 19.30-22.00. (incl. pauze)

Kaarten kopen? Vanaf 22 mei 12.00 uur via eventim.nl of 0900-1353