Online rooster en Bewegen is Gezond buiten programma

Bewegen is gezond

I.v.m. de huidige maatregelen bieden wij ons recreatie programma online aan. Het grote voordeel van ons online programma is dat je de hele week alle lessen mag volgen voor jouw eigen leeftijdscategorie. Daarnaast starten we in Amsterdam per 1 maart met het ‘Bewegen is Gezond’ buiten programma voor de jeugd. Hierbij bieden wij 1x per week een buitenles aan. Voor deze buitenles kun je je aanmelden nadat je bent ingeschreven voor ons online programma via het online inschrijfformulier. Wij hopen de buitenlessen ook op zeer korte termijn te kunnen aanbieden in Groningen.

Voorwaarden en inschrijven

Als je je nu inschrijft voor ons recreatie programma dan mag je alle lessen in jouw leeftijdscategorie online volgen en kun je je aanmelden voor 1x per week een buitenles. Wij bieden dit pakket aan voor de totaal prijs van 130,00 euro voor de periode maart t/m juni. Mochten we binnen deze periode weer binnen mogen sporten dan ben je automatisch ingeschreven voor 1x per week een Marthas Klas naar keuze. Schrijf je meteen in via het inschrijfformulier.

LET OP, je kunt je pas aanmelden voor de buitenles nadat je bent ingeschreven voor ons online programma!

Aanmelden buitenles

Aanmelden voor de buitenles doe je (na inschrijving via het inschrijfformulier) via de mail, recreatie@luciamarthas.nl. Na een bevestiging van ontvangst van je aanmelding en de toezegging dat je mee kunt doen aan de buitenles ben je van harte welkom!

Ben je al lid bij ons meld je dan snel aan want VOL IS VOL!

Inschrijven

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Betaling verloopt via een automatische incasso. Je kunt kiezen voor een éénmalige incasso waarbij je het hele bedrag in een keer betaalt, of voor een betaling in termijnen. Je schrijft je in tot eind juni, tussentijds opzeggen is NIET 
mogelijk.
Het pakket start vanaf 1 maart. Schrijf je je later in voor dit pakket dan zal het bedrag door ons achteraf evenredig worden aangepast.

Online Roosters Groningen

Locatie Buitenlessen Amsterdam

Rustenburgerstraat 436
1072 HK Amsterdam

Gabriel Metsustraat 7
1071 DZ Amsterdam