TOELATING TOT DE VOOROPLEIDING

Om toegelaten te worden tot één van de vooropleidingstrajecten van LMIPA in Amsterdam, Groningen of Rotterdam moet je auditie doen. Aan de auditie zijn eenmalige kosten verbonden. Hou de Agenda in de gaten voor de auditiedata.

De auditie bestaat uit één ronde. Tijdens de auditie volg je auditielessen in Popshowmusical, Ballet en Urban/Hip hop. Daarnaast doe je een fysieke test en breng je een van te voren ingestudeerd zangnummer ten gehore. De auditie wordt afgesloten met een medische keuring.

Wil je je aanmelden voor de auditie? Download dan hier de formulieren:

 
TIPS VOOR DE AUDITIE
  • Heb je nog niet eerder kennisgemaakt met dansdisciplines waarin op LMIPA wordt onderwezen, volg dan vóór de audities extra lessen. Dat kan bijvoorbeeld bij de lokale dansschool, maar ook bij de Recreatie/Oriëntatie afdeling van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Raadpleeg voor deze lessen en voor het rooster onze website of neem contact op met ons.
  • Zorg tijdens de audities voor gepaste kleding. Bij de auditielessen geldt voor zowel jongens als meisjes: een zwarte strakke top/shirt en zwarte strakke broek.
  • Bereid het zangnummer dat je tijdens de auditie ten gehore zult brengen goed voor.